Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Foto GaleriHayat

DNA Test uygulamasına göre Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskıy: Türk

DNA etnik uygulamasının sonucuna göre Zelenskıy’nin Türk olduğu çıktı.

Ukraynayı bir “Türk” yönetiyor. Yüzde 73 gibi tarihi bir rekor oyla seçilen Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodımır Zelenskıy’nin, fotoğraflar üzerinden etnik köken tahmini yapan, “Gradient DNA” uygulaması sonuçlarına göre: Türk.

Strana.ua haberine göre, yüklenen fotoğraflar üzerinden etnik DNA tahmini yapan “Gradient” uygulaması son dönemde sanal alemde çok popüler oldu.

Ukrain-Yahudi bir ailede dünyaya gelen Zelenskıy’nin, etnik DNA sonuçlarında yüzde 65 oranında Türk asıllı çıkması şaşırttı.

Ukrayna basınında yer alan haberlere göre Zeleskıy’nin, etnik DNA sonuçları şöyle: Türk kanı yüzde 65, yüzde 14’ü Ukraynalı, yaklaşık yüzde 11 İngiliz ve Kanada, yüzde 10 oranında ise farklı milletler çıktı.

Zelenskıy, komedyenlik yaptığı dönemde Türk rolü de yapmıştı.

POROŞENKO, YAHUDİ ÇIKTI

Haberde, Zelenskıy’nin selefi eski Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko’nun, etnik DNA tahmininde ise kökenlerinin yüzde 76 oranında Yahudilere, yüzde 13 oranında Ukraynalı, yüzde 10 İsveçli ve yüzde bir oranında da Norveçli olduğu belirtiliyor.

TİMOŞENKO RUS ÇIKTI

Ukrayna’nın eski Başbakanı Anavatan Partisi’nin lideri Yuliya Timoşenko (Ukrain ve Ermeni asıllı) uygulamaya göre yüzde 65 oranla Rus çıktı, Ukraynalı görünüşünde yüzde 25, biraz da Alman ve İsviçreli.

İÇİŞLERİ BAKANI AVAKOV: RUS

Ukrayna’nın Ermeni asıllı İçişleri Bakanı Arsen Avakov yüzde 61 Rus, yüzde 24 Yahudi, yüzde 11 Katar ve yüzde 4 Amerikalı çıktı.

KLİÇKO DA RUS

Ünlü boksör başkent Kıyiv’in Belediye Başkanı Vitaliy Kliçko uygulamaya göre, yüzde 70 Rus, yüzde 24 İsveçli, yüzde 3 Ukraynalı ve yüzde 3 Norveç.

PUTİN DE UKRAYNALI ÇIKTI

Kırım’ım kanunsuz bir şekilde ilhak eden Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ise beklenmedik bir şekilde Ukraynalı çıktı. Gerçekte Rus asılsı Putin yüzde 81 Ukraynalı, yüzde 9 oranında Alman, yüzde 8 Fransız ve yüzde Hintlilerden oluşuyor.

Fotoğraflardan etnik köken tahmini yapan, “Gradient DNA” uygulamasını ilk üç gün ücretsiz kullanabilirsiniz daha sonra ödeme yapılmak zorunda.

Öte yandan gerçek etnik köken tespiti, tükürük gibi insanlardan alınan DNA örnek üzerinden yapılıyor, sanal uygulamalar gerçeği yansıtmıyor.

İşte gerçek bir etnik DNA sürecini anlatan video:

Muhabir: Yunus Erdogdu

 

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]