Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[FOTO VE VİDEO] Ukrayna’daki ilk Türk marketi süpermarket olma yolunda

Ukrayna’nın Donetsk şehrindeki 5 yıl önce açılan, ilk Türk marketi olma özelliğindeki, “Elit Et Market” süpermarket olma yolunda ilerliyor.

Başlangıçta et ve et ürünlerini müşterilerine sunan, Elit Market hâlihazırda çok çeşidi bir arada bulunduran markete dönüştü.

Geçen zaman içerisinde çeşitlerini çoğaltarak market haline geldiklerini ifade eden, Uğur Demirel UkraynaHaber.com’a yaptığı açıklamada; “4 yıldır kasap olarak devam ediyorduk son bir yıldır şarküteriye çevirdik” dedi.   

Sattığımız etlerin ve tavukların kesimini kendimiz yapıyoruz diyen Uğur Demirel, Türkiye gittiklerinde çantanın yarısını peynir-zeytinle dolduklarını kendileri çevredeki Türklerin ihtiyaçlarını karşılamakla başladıkları işte süpermarket olma yolunda ilerlediklerini söyledi.

Elit Et Market’te; kırmızı ve beyaz et ve süt ürünleri, günlük meyve ve sebzenin yanı sıra, Türk tatlılarından baharatlara kadar bir Türk mutfağında ihtiyaç duyabilecek bütün ürünler oldukça uygun fiyatlara bir arada bulunuyor.

Adres: Kuybişeve 229 B Donetsk (г.Донецк, улица Куйбышева 229-б)

İrtibat tel: 0 62 385 26 56 – 063 781 01 85 – 050 635 14 77

Donetsk – UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]