Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Gündem

Şoförün 5 lira için yarı yolda bıraktığı 20 yaşındaki kız donarak öldü

Ukrayna'da 1998 doğumlu İrina Dvoretska trajik bir şekilde donarak hayatını kaybetti.

Tıp Fakültesi 4. sınıf öğrencisi 20 yaşındaki kız sabah saat 4’te hasta annesini ziyarete giderken yanına dolmuş parasını almayı unuttuğu için şoför tarafından yarı yolda ölüme terk edildi.

Görgü tanıklarının aktardığına göre Jitomir bölgesindeki Olevskiy semtinde, 20 yaşındaki genç kız yerel saat ile sabah saat 4’te hasta annesini ziyaret etmek için köy dolmuşuna bindi. Ancak üzerinde dolmuş ücreti 25 Grivnası (5 lira) bulunmuyordu. Ancak, yarı yolda öğrencinin yanına para almayı unuttuğu ortaya çıktı. Kız sürücüye durumu bildirdi ve dondurucu soğukta yolda bırakmaması için yalvardı. Üstelik cep telefonunu rehin bırakmayı dahi teklif etti. Ancak şoför kızın yalvarmasına aldırış etmeden sabahın dondurucu soğuğunda ormanlık alanda yol ortasında indirdi. İlk başta kayıp olduğu düşünülen 20 yaşındaki İrina Dvoretska ormanda donarak öldüğü tespit edildi. Dvoretska’nın cesedi babası tarafından Perga ve Rudnia Koçinskaya köyleri arasında 10 Ocak’ta bulundu.

Novograd-Volın Tıp Fakültesi 4 sınıf öğrencisi Dvoretska narin ve hassas bir insan olarak biliyordu.

Ukrayna polisi görgü tanıklarının ifadesine başvurmadığı ve olayı araştırmadığı bildirildi. İnsan hakları savunucuları ise 20 yaşında bir kızın ölümüne sebep olan şoförün cezalandırmasını talep ediyor.

Muhabir: Yunus Erdoğdu

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]