Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Sağlık

Bulaşık süngerleri 5 trilyon bakteri barındırıyor; tuvalet kağıdından daha kirli

Dünyadaki toplam insan nüfusundan 7-8 kat daha fazla bakteri

Almanya’nın Furtwangen Üniversitesinde mikrobiyolog Markus Egert’in yaptığı bir araştırmaya göre, mutfak süngerinin yaklaşık 5 trilyon bakteriye ev sahipliği yaptığı, hatta tuvalet atığından daha kirli olduğu ortaya çıktı.

Vatan’da yer alan habere göre bu bakterilerin çocuklara ve yaşlılara zarar verebileceğini söyleyen mikrobiyolog, “Mutfak süngerleri mikropların en çok bulunduğu yerdir çünkü geniş bir yüzeye sahipler. Genellikle ıslak ve sıcak ortamda bulunan süngerler dünyada yaşayan insanların toplam nüfusundan 7-8 kat daha fazla bakteri içeriyor. Bu yüzden eski dostunuzu çok uzun süre tutmak yerine sık sık, en az haftada bir değiştin” dedi.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]