Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Spor

Beşiktaş taraftarı Avrupa’nın en cömerdi

Ukrayna'da en pahalı kombi 257 Türk Lirası

Gelir seviyesi yüksek Avrupalılar futbol için daha az ücret öderken geliri kat kat düşük Türkiyeli fanatiklerin diğer ülkelerden futbola daha fazla ödemesi dikkat çekiyor.

Süper Lig’de son iki sezonun şampiyonu Beşiktaş’ın kombine bilet fiyatları birçok Avrupa devini geride bırakması dikkat çekti.

Siyah-beyazlı ekipte en ucuz kombine (8. kategori) bin 250 TL’den satılırken, Şampiyonlar Ligi’ni kazanan Real Madrid’de bu rakam 145 euro (596 lira), Bayern Münih’te 80 euro (329 lira), Juventus’ta ise 270 euro (bin 111 lira).

UKRAYNA’DA EN PAHALI KOMBİ BİLET 257 TL

Avrupa’dan, en ucuz kombine ise Shakhtar’ın. Ukrayna şampiyonunun VIP (yemekli) ve loca hariç en pahalı kombine bileti 257 TL’den satılıyor.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]