Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Türkiye

Turistler dikkat! Hero tişörtünde bir gözaltı daha!

Türk polisinin başarılı tişört operasyonları devam ediyor!

Eskişehir’de Türkçe ‘kahraman’ anlamına gelen İngilizce ‘Hero’ yazılı tişört giyen Ç.B. polis tarafından gözaltına alındı.

Bugün Hamamyolu Caddesi’nde bir gencin üzerinde ‘Hero’ yazılı tişört giydiği yönde Haber Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine polis harekete geçti. Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri üzerinde ‘Hero’ yazılı tişört giyen Ç.B.’yi İsmet İnönü Caddesi’nde yakaladı. Kimlik kontrolü yapılan Ç.B. daha sonra sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Eskişehir Yunusemre Devlet Hastanesi’ne götürüldü.
İLGİLİ HABERAntalya’da ‘Hero’ tişörtü giyen sevgililere gözaltıAntalya’da ‘Hero’ tişörtü giyen sevgililere gözaltı

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdiler.

Çanakkale, Ankara, Antalya, Erzurum…

Çanakkale’de, ‘Hero’ yazılı tişört giyen 17 yaşındaki B.K. kendisini görenlerin ihbarı üzerine polis tarafından gözaltına alındı.

Daha önce ‘Hero’ tişörtü giydiği için Ankara, Antalya, Erzurum’da birçok kişi gözaltına alınmıştı.

Bugün saat 10.30 sıralarında polisi arayanlar, feribot iskelesinde, Türkçe ‘Kahraman’ anlamına gelen İngilizce ‘Hero’ yazılı tişört giyen bir genç olduğunu ihbar etti. İskeleye gelen polis, ‘Hero’ yazılı tişört giyen B.K.’yi gözaltına aldı. B.K.’nin üzerindeki ‘Hero’ yazılı tişört değiştirtirilerek, kırmızı renkli bir tişört giymesi sağlandı. Gencin üzerinden çıkardığı tişörte el konulurken, B.K. ifadesi alınmak üzere, Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi’ne götürüldü.
Ne olmuştu?

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a yönelik suikast girişimi ve 2 polisin şehit edildiği saldırıya ilişkin Muğla 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın sanıklardan astsubay Gökhan Güçlü, üzerinde ’Hero’ yazan tişörtle duruşmaya girmişti.

AKP, HEMEN ŞİFREYİ ÇÖZDÜ!

Erdoğan’ın himayesindeki Akşam Gazetesi’nin internet sitesinde yer alan haberde ‘hero’ yazısının ‘Hoca Efendi Razı Olsun’ cümlesinin kısaltması olduğu öne sürüldü.

“HERO” AKP, KURGUSU MU?

Uzmanlar, söz konusu sanığın “Hero” tişörtlü provokasyonunun, sanıklara Guantanamo’daki gibi turuncu tulum giydirip aşağılamak isteyen AKP iktidarının bir kurgusu olduğunu belirtiyor.

Avrupa Birliği (AB)’de sanıklara tek tip elbise giydirmenin insan haklarına aykırı olduğu için yasak.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]