Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Türkiye

Türkiye, NATO’dan uzaklaşıp Rusya-Çin eksenine mi geçecek?

15 Temmuz'un cevapsız soruları, iç ve dış siyasete etkisi nedir?

Erkam Tufan’la, “30 Dakika” programında konukları Cihan Haber Ajansı (Cihan)’nın Genel Yayın Yönetmeni Abdülhamit Bilici ile gazeteci Doğan Ertuğrul ile dış politika açısından 15 Temmuz kumpasını konuştu.

Türkiye’de, medya özgürlüğü olmadığı için YouTube üzerinden yayın yapan deneyimli gazeteciler, 15 Temmuz’un karanlıkta kalan noktalar üzerine konuştu.

“TÜRKİYE, ARTIK NATO YANLISI BİR ÜLKE”

Darbenin ölü doğacak şekilde planladığını ifade eden Doğan Ertuğrul, bu darbe girişimi ile birlikte Türkiye dış politikada artık Rusya yanlısı bir ülke haline geldiğini söyledi.

Türkiye’de Ulusalcı ve Avrasyacılar ilk baştan beri darbeyi NATO’cu subaylar üzerine atarak yeni ittifaklar bulunmasını gerektiğini dile getirdiğine dikkat çeken Ertuğrul, neticenin Rusya yanında yer almak olduğunu söyledi.

PERİNÇEK LİSTEYİ BİZ VERDİK HEPSİ TASFİYE EDİLDİ

Erdoğan rejimi tarafından zorla kapatılan ve el konulan Cihan’ın eski yönetici Bilici, Rusya Devlet Başkanı Valdimir Putin’in özel temsilcisi Aleksandr Dugin ile Vatan Partisi Başkanı Doğu Perinçek arasındaki ilişkiye dikkat çekti.

Erdoğan’ın, bir Katar’dan yana bir BAE’den yana bir İran’dan yana tavır sergilediğini kaydeden Bilici, Erdoğan’ın bulaştığı yolsuzluklar nedeniyle demokrasiden uzaklaştığı artık NATO ve Avrupa’dan ağır eleştiriler aldığını ifade etti.

Batı ülkelerinin istihbaratının bu darbenin kontrollü darbe olduğu konusunda çok net bir düşünceye sahip.

Eski Star Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Doğan Ertuğrul

Son dönemde Rus medyasındaki değişime dikkat çeken Bilici, bir sene önce Türkiye’nin, IŞİD ile bağlantılarını yayınlarken şimdi Rus medyasının şimdilerde havuz basını Takvim gibi Akşam gibi yayın yapıyor dedi.

İşte yayında cevabını bulacağınız sorular:

AKP iktidarı ve Erdoğan rejimi ne zaman Avrasyacı ve Ulusalcı ekibi hapse dolduracak?

15 Temmuz için ne zaman kandırıldım diyecek?

Abdülhamit Bilici, Erdoğan’ın duasına amin dedi mi?

Hakan Fidan, haber veremediği için sorgulanacak mı?

Hulusi Akar’ın, neden haberi olmadı?

Darbe işinin içinde cemaat var mı?

Toplum nasıl kurban edildi?

Mahkemeler neden canlı yayınlan mıyor?

Muhabir: Yunus Erdoğdu

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]