Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Türkiye

Türkiye’de, tecavüz edilen hamile kadın çocuklarıyla birlikte öldürüldü

Vahşet! Hamile kadına tecavüz edip iki çocuğu ile birlikte öldürdüler

Türkiye’nin, Sakarya ilinin, Kaynarca ilçesinde 9 aylık hamile olan ve bugün doğum yapması beklenen Suriyeli kadına tecavüz edildi. B.K. ile C.K. tecavüz Suriyeli kadının hem karnındaki hem de yanındaki 10 aylık bebeğini de öldürüldü.

Olay, Kaynarca Birlik Mahallesi’nde ormanlık alanda meydana geldi. Köylüler, ormanlık alanda öldürülmüş bir kadın ile çocuğun cesetlerini görünce jandarmaya haber verdi. Olay yerine jandarma ve polis ekipleri gelirken, öldürülen kişinin Hatipler Mahallesi’nde oturan ve eşi fabrikada çalışan ismi açıklanmayan Suriye uyruklu hamile kadın ve 10 aylık çocuğu olduğu belirlendi. Olay yerinde yapılan incelemede hamile kadının tecavüze uğradıktan sonra 10 aylık çocuğu ile birlikte başlarına taşla vurularak öldürüldüğü tespit edildi. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından anne ve çocuğunun cesetleri Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

EŞKALLERİ BELİRLENEN 2 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma kapsamında eşkalleri belirlenen 2 şüpheli kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı..

TARTIŞTIKLARI MESAİ ARKADAŞLARININ KARISINI KAÇIRIP TECAVÜZ ETTİLER

Kaynarca’da, ormanda cesetleri bulunan Suriyeli 9 aylık hamile Emani Arrahman ile 10 aylık çocuğunun öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturmada B.K. ve C.K. yakalandı. Gözaltına alınan B.K. ve C.K.’nın vahşice öldürülen Arrahman’ın eşi ile birlikte aynı tavuk fabrikasında çalıştıkları tespit edildi.

Şüpheliler B.K. ve C.K.’nın birkaç gün önce tartıştıkları mesai arkadaşlarının fabrikada çalıştığı sırada evinin kapısını gece saatlerinde levye ile açarak karısını ve çocuğunu kaçırdıkları belirlendi. Şüphelilerin ormanlık alanda tecavüz ettikleri Emani Arrahman’ı başına taşla vurarak öldürdükten sonra küçük oğlunu ise boğarak öldürdükleri ortaya çıktı. B.K. ve C.K. suçlarını itiraf ederken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

BUGÜN DOĞUM YAPACAKTI!

Bu arada vahşi olay yaşanmasaydı 9 aylık hamile Emani Arrahman’ın bugün doğum için hastaneye kaldırılacaktı.

ESED ZULMÜNDEN KAÇTILAR…

Suriye’de Beşar Esed’in zulmünden kaçan çok sayıda Suriyeli kız çocuğu Türkiyeliler tarafından ikinci üçüncü eş olarak alındı.

Sığındıkları Türkiye’de çok sayıda Suriyeli kadın zorla tecavüze maruz kalıyor.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]