Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Hristofyas, Ukrayna’dan Cenevre’ye geçti

KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Rum Yönetimi Başkanı Dimitris Hristofyas ve BM Genel Sekreteri Ban Kimoon ile yarın Cenevre’de görüşecek.

Cenevre görüşmesi öncesinde Ukrayna’ya resmi ziyaret gerçekleştiren Rum Yönetimi Başkanı Dimitris Hristofyas da dün Cenevre’ye geçti. Hristofyas, Ukrayna’da havaalanında yaptığı açıklamada, Kıbrıs sorununun çözümüne engelin Türkiye ve Kıbrıs Türk tarafı olduğunu iddia etti. Hristofyas, Kıbrıs sorununa en kısa sürede kalıcı ve fonksiyonel bir çözüm bulmayı amaçladıklarını da savundu.

Rum basınına göre Hristofyas, Cenevre’ye ‘üç hayır’la gidecek. Simerini gazetesi, konuyla ilgili haberinde, “hakemlik, sıkı takvimler ve zamanı gelmeden uluslararası bir konferans” unsurlarına Rum tarafının hayır’ diyeceğini yazdı.

Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]