Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna lüks otomobil sayısında Avrupa üçüncüsü

Dünyadaki mali krizde iflas noktasına gelen Ukrayna, Avrupa’da en lüks otomobillerin bulunduğu 3’üncü ülke konumunda. Ülkedeki ‘Мaybach’ sahiplerin sayısı Almanya’dakinden fazla olması dikkat çekiyor.

“Dünyada Ukrayna İlginç İstatistik” adlı kitabının tanıtımında Konrad Adenauer Vakfı Başkanı Niko Lange yaptığı açıklamada Ukrayna’daki lüks araba sayısında Avrupa’da Almanya ve Rusya’dan sonra üçüncü sırada olduğunu açıkladı.

Konrad Adenauer Vakfı Başkanı Niko Lange; “Ülkedeki yetkili lüks araba satıcıların çokluğu vatandaşların satın alma gücünün iyi bir seviyede olduğunun bir göstergesidir ve aynı zamanda zengin sayısının da çokluğunu gösterir” dedi.

Niko Lange, dünyada en pahalı otomobillerinden olan Мaybach’ın Ukrayna’daki resmi satıcıların sayısı Almanya’dakinden çok daha fazla olmasına dikkat çekti.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]