Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Lifecell’in yeni müdürü İsmet Yazıcı oldu.

Turkcell’in Ukrayna’daki iştiraki Lifecell’in başına Kuzey Kıbrıs Turkcell’den, İsmet Yazıcı atandı.

2011 yılında Turkcell’in Belarus Cumhuriyeti’ndeki iştiraki BeST’de Genel Müdürlük görevi üstlenen, 2015 yılı sonunda Kuzey Kıbrıs Turkcell’in kaptanlığını devralan İsmet Yazıcı, bu kez Ukrayna’da lifecell’in başına geçiyor.

lifecell, Ukrayna pazarına taşıdığı yeniliklerle isminden söz ettirirken, hız ve kapsama kriterlerini ön planda tutuyor. Yeni nesil teknolojileri Ukrayna’ya taşıyan lifecell, İsmet Yazıcı yönetiminde çalışmalarını sürdürecek.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü İsmet Yazıcı, Turkcell’in en büyük iştiraki olan ve Ukrayna’nın ilk yeni nesil operatörü olma gururunu yaşayan lifecell’in başına geçiyor.

Gündem Kıbrıs’ın haberine göre Yazıcı, “Hem önemli bir gurur, hem de anlamlı bir tesadüfle yeni bir göreve hazırlanıyorum. ‘lifecell’le Kıbrıs’a imzamızı attık, şimdi aynı marka için Ukrayna’da çalışacağız. Kuzey Kıbrıs Turkcell’de çok önemli deneyimler yaşadım, harika bir ekiple birlikte çalıştım, bundan dolayı son derece mutluyum. Turkcell grubun çok önemli bir iştirakinden, bir diğer önemli iştirakine gidiyoruz. Büyük Turkcell ailesi, dünyanın dört bir yanında, iletişim ve teknoloji liderliğini ortak bir heyecanla sürdürecektir” dedi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürlük görevine ise Harun Maden atandı

UKRAYNA HABER

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]