Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Jirinovski: Erdoğan bana Türkiye’nin NATO’dan çıkacağını söyledi

Rusya Liberal Demokrat Partisi Başkanı Vladimir Jirinovski, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine Türkiye’nin NATO’dan çıkacağını söylediğini belirtti.

Jirinovski, Rusya Parlamentosu alt kanadı Duma’daki konuşmasında, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’la konuştum, bana Türkiye’nin gelecekte NATO’dan çıkacağını kendisi söyledi.” ifadelerini kullandı.

Jirinovski, ayrıca pratikte Türkiye, Rusya ve İran ittifakı oluştuğunu ve bu ittifakın varlığının doğru olduğunu söyledi.

Rusya Liberal Demokrat Partisi heyeti Kasım ayında Türkiye’ye ziyarette bulunmuş ve ziyaret kapsamında Jirinovski, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmüştü.

Parti yetkililerinin ifadelerine göre, yapılan görüşmelerde Rus-Türk ilişkilerinin derinleştirilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunulmuş ve Jirinovski, Türkiye ve Rusya’nın “Batı’nın provokasyonlarına” karşı birlik olması gerektiğini dile getirmişti.

Jirinovski, Türkiye ziyaretinin ardından yaptığı değerlendirmede, “Türkiye bugün, kendisini memnun etmeyen avrupa politikalarından uzaklaşmaya başlıyor.” ifadesini kullanmıştı.

Haberrus

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]