Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[FRAGMAN] Ukrayna yapımı animasyon filmi Türkiye’de sinemalarda

Ukrayna yapımı animasyon filmi Türkiye'de sinemalardaUkrayna yapımı animasyon filmi Türkiye’de vizyona giriyor.

Filmin konusu şöyle maceraperest ve gözü pek bir çocuk olan Nicky, tıpkı babası gibi kahraman bir ejderha avcısı olmanın hayalini kurmaktadır. Ancak ülkelerine musallat olan son ejderha da yıllar önce babası tarafından avlanmıştır. Bir gün, Adler adındaki yaşlı bir büyücününejderhanın geri dönebileceği uyarısıyla yollara düşen babasının yanında giden Nicky, yarasa arkadaşı Eddie ile birlikte yanlışlıkla sihirli bir dünyaya geçer ve geri dönemez. Artık Nicky ve Eddie için cesaretlerini kanıtlayarak evlerine dönmenin zamanıdır! Hem de umduklarından daha fazla macera ve eğlenceyle beraber!

Ukrayna filmi şimdilik sadece; Türkiye, Estonya ve Polonya’da gösteriliyor. Yapımcılarımız animasyon filmleri vizyona sokarken isimleri değiştirmeyi çok seviyorlar küçük yaştaki izleyiciyi avlayabilmek için. En çok tercih edilen kelimeler de cesur ve kahraman. Bu sefer Türkiye’de her ikisi birden kullanılmış. Orijinal ismi Ejderya Büyüsü (The Dragon Spell) olan film başına Cesur Kahraman eklenerek Türk seyircisinin beğenisine sunuldu.

UKRAYNA HABER

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]