Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukraynalı bisikletçiler Söke’de

Ukraynalı bisikletçiler Söke’deFilistin, Bulgaristan Ukrayna ve Söke’den toplam 28 genç Söke’de buluştu.

Sökeli gençlerin projesi Avrupa Birliği (AB) Bakanlığı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından Erasmus+ Gençlik Programı Bireylerin Öğrenme Hareketliliği projeleri kapsamında kabul edildi. Kabulün ardından “Sağlığa Pedal Çevirin” adlı proje kapsamında Filistin, Bulgaristan, Ukrayna ve Söke’den toplam 28 genç Söke’de buluştu.

Söke’de üniversiteli gençlerin oluşturduğu ‘Söke Proje Hareketi’ adlı gruba Söke Belediyesi ve Söke Kent Konseyi de katkı sununca geriye uygulanması kaldı.

AydınPost’un haberine göre Gençlerin alkol ve sigara kullanımı gibi kötü alışkanlıklarını azaltmak ve bu konuda bilinçlendirmek, Bisiklet kullanımını arttırmak, ülkemizdeki bisiklet ile ilgili ön yargıları yıkarak bisiklet kullanımını arttırmak, motorlu taşıt kullanımının azaltılarak doğanın korunmasına dikkat çekmeyi amaçlayan proje kapsamında; 4 farklı ülkenin gençleri sağlığa pedal çevirdi.

20 Ocak’da başlayan program 25 Ocak Çarşamba günü sona erecek.

Söke’de gerçekleşecek programda tanışma oyunları, projenin amaçları doğrultusunda eğitim seminerleri, kaynaştırma oyunları, Söke ve bölgenin tanıtımına katkı sağlamak üzere geziler yapılıyor.

UKRAYNA HABER

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]