Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Yıldız Milliler, bugün İtalya karşısında

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de devam eden Yıldız Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda çeyrek finale yükselen Türkiye, bugün İtalya ile karşılaşacak.

Ay Yıldızlı ekip, dün Kiev’de karşılaşmanın gerçekleşeceği Palas Sportu sahasında, Yıldız Erkek Milli Takımı Antrenörü Mustafa Derin yönetiminde yaklaşık 1 saat antrenman yaptı. Takım menajeri Mehmet Döğüşgen de Yıldız Millilerin morallerinin yüksek olduğu ve İtalya maçına hazır duruma geldiklerini belirtti.

Hazırlıklarını tamamlayan Yıldız Milliler, bugün TSİ 16:30’da Kiev’deki Palas Sportu’da yarı final vizesini alabilmek için İtalya ile mücadele edecek.

Milli takım, ikinci tur E Grubu’nu 3 galibiyet, 2 mağlubiyetle ikinci sırada tamamlayarak çeyrek finale yükseldi. İtalya ise F Grubu’nda 3 galibiyet, 2 mağlubiyetle üçüncü oldu.

Öte yandan, Yıldız Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda 24.8 sayı ortalamasıyla en skorer ikinci isim Furkan Korkmaz oldu. Ayrıca Furkan Korkmaz maç başına 3.2 ile turnuvanın en çok top çalan ikinci oyuncusu konumunda da bulunuyor. İspanya maçının son dakikasında bacağına aldığı bir darbe sonunda sakatlanan Korkmaz, dünkü Yunanistan maçında kadroda yer almamıştı. Oyuncunun İtalya maçı kadrosunda yer alması bekleniyor.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]