Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO GALERİ] Tango&Cash filmi Ukrayna’da gerçek oluyor

Ukrayna’nın eski İçişleri Bakanı Yuriy Lutsenko’nun 1 Haziranda cezaevine gönderilmesi bekleniyor.

İki ünlü aktör Sylvester Stallone (Tango) ve Kurt Russell’ın (Cash) başrol oynadıkları Tango ve Cash filminin en enteresan sahnesi, Lutsenko’nun mahkûmların bulunduğu hapishaneye gönderilmesiyle adeta gerçek olacak.

O sahnede Tango ve Cash, mafyanın tuzağına düşüp, daha önce içeri tıktıkları bir sürü gangsterin yattığı hapse gönderiliyorlar. İçeri girip kendilerine duştan sonra mahkûm elbiseleri veriliyor ve mahkum hücrelerinin sıralandığı koridordan yürütülüyorlar.

Elbette daha önce içeri tıkılan gangsterler kendilerine “hoş” bir karşılama yapıyorlar. Özellikle “Barbar Conan” lakaplı (R. Z’Dar) olanının müthiş performans gösterdiği  “Polisler! Onları bana verin!” ile başlayan bol küfürlü sahne sanki Lutsenko’nun içeri tıktığı mahkûmlarla karşılaşması mahiyetinde canlanacak gibi geliyor.

Yuriy Lutsenko’nun başkanı olduğu “Narodna Samaoborona – Milli Savunma” Partisinden yapılan açıklamada, yargılamanın yapıldığı Peçersk Mahkemesinde son oturumum 1 Haziran Cuma gününe, saat 8:30’a ertelendiği bildirildi.

Cuma günü mahkeme ayrıca, Lutsenko’nun, eski devlet başkanı Viktor Yuşçenko’nun zehirlenmesi ile ilgili soruşturmayı savsaklaması iddiasını da inceleyecek.

Açıklamada: “Büyük ihtimalle oturumdan sonra Yuriy Lutsenko Çernihiv’deki 91 Numaralı Mesnk Cezaevine gönderilecek” denildi.

ULYANA DERMENCİ | WWW.UKRAYNAHABER.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]