Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ruslar, THY’nin uçakları ile ülkelerine dönüyor

Türkiye’deki darbe girişiminin ardından ülkeden ayrılmak isteyen Rus vatandaşlarının, düzenlenen ilk seferlerle Rusya’ya döndüğü belirtildi.

Interfax’a göre, Türkiye’deki darbe girişiminin ardından Antalya ve İstanbul’da bulunan ‘birkaç yüz Rusya vatandaşı’ Türk Havayolları’nın (THY) düzenlediği altı seferle Rusya’ya geri döndü.

Sputnik’in haberine göre, THY seferleri İstanbul ve Antalya’dan Moskova, Saint Petersburg, Krasnodar ve Mahaçkale kentlerine düzenlendi.

Türkiye’deki darbe girişiminin ardından Rusya’dan Türkiye’ye düzenlenen uçak seferlerinin durdurulmasına karar verilmişti. Rus havacılık ajansı Rosaviatsiya bu kısıtlamanın Türkiye’deki “siyasal durum açıklığa kavuşuncaya kadar devam edeceğini” açıklamıştı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin de Ulaştırma Bakanlığı’na, Türkiye’den ayrılmak isteyen Rus vatandaşlarının ülkelerine geri dönebilmeleri için gerekenlerin yapılması üzerine talimat vermişti.

Rus hava yolu şirketi Aeroflot’un da bugün İstanbul’daki Rusya vatandaşlarını tahliye çalışmalarına başlaması bekleniyor.

MuhabirAjans

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]