Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
HaberlerSpor

[VİDEO] Terör nedeniyle Beşiktaş’tan ayrılmak isteyen Sose’ye için Orman: Ukrayna’dan geldi!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, terör sebebiyle takımdan ayrılmak isteyen Jose Ernesto Sosa’ya yüklendi. Ukrayna’nın Metalist Harkiv takımından alınan Arjantinli futbolcu için sert ifadeler kullanan Orman, “Sosa 13 milyondu, bonservis ücreti 3.4 milyona kadar düştü. Gidecek başka ülkesi mi vardı? Sözleşme sadece futbolculara mı var? Türkiye’de terör varmış. Sosa buraya Miami’den değil, iç savaşın olduğu Ukrayna’dan geldi.” dedi.

Orman, Sosa’yı şu sözlerle hedef aldı: “Sözleşme sadece futbolculara mı var? Türkiye’de terör varmış. Sosa buraya Miami’den değil, iç savaşın olduğu Ukrayna’dan geldi. Sosa ile 4 yıllık anlaştık, alacağı da yok. Kimse ülkemle, Beşiktaş’la kendi ticari ilişkilerinden dolayı hesaplar yapmasın. 11 Eylül’de saldırı olduğunda New York’lu basketbolcular takımlarından ayrıldı mı? Oyuncunun burada kontratı varken buradan kalkıyor Milan’a gidiyor. Daha o zaman Yeşilköy’deki patlama yok. Bu olay Bayrern Münih’de, Barcelona’da olabilir mi? Beşiktaş’ta da olamaz. Bedelini en ağır şekilde ödetirim.”

Ukrayna’da savaş olduğunu, Donetsk’in stadının bombalandığını, bu nedenle Şahtar Donetsk üç yıl başka statlarda evleri olmadan otellerde oynayarak maça çıktığına vurgu yapan Orman, Türkiye’nin NATO ülkesi olduğunu bu durumu kabul edemeyeceklerini belirtti.

Kendi çocuklarının da Türkiye’de yaşadığına dikkat çeken Orman, New York ile Paris’teki terör saldırılarını da örnek vererek “Kimse aklımızla dalga geçmesin. Türkiye, Patagonya değil, orta doğu ülkeleri öncesi bir noktadaki ülke de değil.” diye konuştu.

@erdogduy | YUNUS ERDOĞDU – [email protected]

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]