Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

İngiltere: 2 – İtalya: 4 (Penaltılarla)

Stat: Olimpiyat (Kiev-Ukrayna)

Hakemler: Pedro Proença, Bertino Miranda, Ricardo Santos (Portekiz)

İngiltere: Joe Hart, Glen Johnson, Ashley Cole, Jonh Terry, Joleon Lescott, Steven Gerrard, Ashley Young, James Milner (Dk. 61 Theo Walcott), Scott Parker (Dk. 94 Jordan Henderson), Wayne Rooney, Danny Welbeck (Dk. 60 Andrew Carroll)

İtalya: Buffon, Balzaretti, Abate (Dk. 90 Maggio), Barzagli, Bonucci, Marchisio, De Rossi (Dk. 80 Nocerino), Montolivo, Pirlo, Balotelli, Cassano (Dk. 78 Diamanti)
Sarı kartlar: Dk. 82 Barzagli, Dk. 94 Maggio (İtalya)

Penaltılar:
İngiltere: Atalanlar: Steven Gerrard, Wayne Rooney, Kaçıranlar: Ashley Young, Ashley Cole (Kaçtı)

İtalya: Atanlar: Balotelli, Pirlo, Nocerino, Diamanti, Kaçıran: Montolivo

Ukrayna ve Polonya’nın evsahipliği yaptığı EURO 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın son çeyrek final maçında İngiltere ile İtalya karşılaştı. İtalya, rakibini 4 – 2 biten penaltı atışları sonrasında eledi ve yarı finale kaldı.

Normal süresi ve uzatmaları 0 – 0 berabere biten maçta penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında İtalya, İngiltere’ye 4 – 2 üstünlük sağlayarak yarı finale yükseldi. İtalya’nın yarıfinaldeki rakibi ise Almanya.

Ukrayna’nın başkenti Kiev’deki Olimpiyat Stadı’nda oynanan karşılaşmanı 90 dakikalık normal süresinde takımlar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

İngiltere-İtalya maçının ardından penaltılarla rakibine 4 – 2 üstünlük sağlayarak turu geçen İtalya, Almanya’nın yarı finaldeki rakibi oldu. Bu iki takım arasındaki yarı final maçı ise 28 Haziran Perşembe günü yapılacak.

KİEV | CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]