Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Gündem

Başbakan Erdoğan, Ukrayna’ya geldi

Ukrayna temaları çerçevesinde Erdoğan, yarın Ukrayna Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç ile eşbaşkanlık edeceği Türkiye-Ukrayna Yüksek Düzeyli Stratejik Konseyi'nin ikinci toplantısına katılacak.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yurtdışı ziyaretlerinin ilk durağı Azerbaycan’ın ardından Ukrayna’ya geldi.

Özel uçağı ‘ANA’ ile saat 19.50’de Kıyiv yakınındaki Uluslararası Borıspil Havalimanı’na inen Başbakan Erdoğan; Türkiye Cumhuriyeti Kıyiv Büyükelçisi Mehmet Samsar, Büyükelçilik mensupları ve Ukraynalı yetkililer tarafından karşılandı.

Başbakan Erdoğan, Ukrayna Başbakanı Nikolay Azarov’un Başbakanlık Konutunda onuruna verdiği akşam yemeğine katılmak üzere havalimanından ayrıldı.

Başbakan Erdoğan ile birlikte eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik ve AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ile diğer yetkililer de Kıyiv’de temaslarda bulunacak.

Ukrayna temaları çerçevesinde Erdoğan, yarın Ukrayna Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç ile eşbaşkanlık edeceği Türkiye-Ukrayna Yüksek Düzeyli Stratejik Konseyi’nin ikinci toplantısına katılacak.

Kıyiv’deki temaslarını akabinde Başbakan Erdoğan, 13 Eylül’de Kırım Özerk Cumhuriyeti’ne geçecek.
Yalta Avrupa Stratejisi (YES) 9. Yıllık Toplantısı’na onur konuğu olarak katılan Erdoğan, burada bir de konuşma yapacak.

YUNUS ERDOĞDU | KIYİV

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]