Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
DünyaFoto GaleriVideo

VİDEO – FOTO GALERİ – New York sokaklarında ‘TÜRKİYE’DE 864 BEBEK HAPİSTE’ konvoyu

Samanyolu Haber Samanyolu Haber SON DAKİKA GÜNDEM SPOR EKONOMİ TEKNOLOJİ WEB TV FOTO GALERİ YAZARLAR NEVBAHAR Samanyolu Haber / Dünya / Liderlere ''tutsak bebeklere özgürlük!'' çağrısı /23 Eylül 2019 20:36 Liderlere ''tutsak bebeklere özgürlük!'' çağrısı Türkiye'de 864 bebeğin hapiste tutulduğuna dikkat çekmek maksadıyla New York'ta yüzlerce taşıta "TÜRKİYE’DE 864 BEBEK HAPİSTE" ibaresi yazıldı.

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Genel Kurulu için New York’a gelen dünya liderlerini barışçıl bir protesto karşıladı. Cumhurbaşkanı Recep T. Erdoğan, korteji Türkiye hapishanelerinde tutsak bebeklerin yazılarının bulunduğu araçların yanından geçti.

Türkiye’deki hapishanelerde tutulan 864 bebeği liderlerin gündemine sokmayı amaçlayan eylem için, yüzlerce araca ‘TÜRKİYE’DE 864 BEBEK HAPİSTE’ yazısı yazıldı.

AST’nin organize ettiği giriş ile yola çıkan araçlar New York sokaklarında dolaşmaya başladı. Türkiye’deki hukuksuzlukları haykıran konvoyuna ABD’liler de destek veriyor.

Erdoğan’ın konvoyunun geçtiği güzergahta yer alan bir araçtan bu görüntüler çekildi,

“İŞKENCEYİ DURDURUN, BEBEKLERİ BIRAKIN”
Eylem yerel saatle 11:00’da başladı. Aralarında kamyonların da bulunduğu yüze yakın taşıt New York’un en işlek noktalarından biri olan Radio City Music Hall önünden hareket etti.
Güzergah boyunca meşhur 6’ncı ve 7’nci caddelerden de geçen taşıtların üzerinde “İşkenceyi Durdurun”, “Türkiye’de 864 Bebek Cezaevinde”, “118 Kişi Erdoğan Rejimi Tarafından Kaçırıldı”, “Dünyada En Çok Gazetecinin Tututklu Olduğu Ülke Türkiye” gibi sloganlar yer aldı.

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]