Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Türkmen ordusu savaş kabiliyetini gösterdi

Türkmenistan ordusu,  gerçekleştirdiği tatbikatta savaş kabiliyetini sergiledi.

Tatbikat çerçevesinde gerçekleşen askeri geçitte, Türkmen ordusunun askeri teknolojileri gövde gösterisi yaptı. Her türlü saldırı koşuları düşünülerek gerçekleşen tatbikatta Türkmen Hava Kuvvetleri uçakları, MiG-29, Su-25 ve Mi-17 helikopterleri ile havadan destek verdi.

Hava ve karar kuvvetleri verilen muharebe görevlerini başarıyla tamamlayarak, hedefleri tam isabetle vurdu. Hava indirme uçaklarıyla havadan lojistik destek de veren birlikler, tatbikat sırasında belirlenen hedefleri imha ederek potansiyel tehditleri bertaraf etti.

Türkmen Silahlı Kuvvetleri, tatbikat ve talimlerle savaş kabiliyetini arttırmayı sürdürüyor.

Tarafsız ülke statüsünde olan Türkmenistan, bölgede oluşturulan hiç bir uluslararası askeri gücün üyesi değil. Türkmenistan Silahlı Kuvvetleri, herhangi bir ülkeden gelebilecek tehditlerden ziyade, terörist ve ani saldırılara karşı kendisini geliştiriyor.

YUNUS ERDOĞDU | UKRAYNAHABER.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]