Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Davutoğlu, Ukrayna Parlamentosu Başkanı Groysman ile görüştü

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de temaslarda bulunan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ukrayna Parlamentosu Başkanı Vladimir Groysman ile bir araya geldi.

Ukrayna Parlamentosu’nda gerçekleşen görüşmede Vladimir Groysman, Türk heyetini parlamentoda ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Groysman, Davutoğlu’nun Ukrayna’nın toprak bütünlüğünün korunması ve Kırım’ın ilhakına karşı yaptığı açıklamalar nedeniyle teşekkür etti. Türkiye’nin verdiği desteğin önemine vurgu yapan Groysman, hem siyasi hem de hukuk alanında Türkiye’nin desteğinin devam etmesini istedi.

Ukrayna Parlamentosu ve Türkiye heyetleri arasındaki görüşmelerde Davutoğlu ise Türk hükümetinin stratejik ortak ve müttefik olarak her zaman Ukrayna’nın yanında olduğunu söyledi.

Görüşmelerde, Ukrayna heyetinde içerisinde Kırım Tatar Milli Meclisi Başkanı, Ukrayna Parlamentosu Petro Poroşenko Bloku milletvekili Refat Çubarov da yer aldı.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]