Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Türkiye

VİDEO | Temel Karamollaoğlu bütün siyasi liderleri ‘bir araya’ getirdi

"19 Mayıs 2020 de, yeni bir başlangıca vesile olsun..."

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu‘nun 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlamak için yayınladığı videoda, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan‘dan HDP Genel Başkanı Sancar‘a, Deva Partisi Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Başkanı Ahmet Davutoğlu, Vatan Partisi Başkanı Doğu Perinçek, MHP Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu‘ndan İyi Parti Genel Başkanı Akşener‘e kadar 12 partinin siyasi liderinin ‘gerçekten oradalarmış gibi bir arada’ olduğu gözlendi.

’19 Mayıs 1919 bir milâttı; 19 Mayıs 2020 de, yeni bir başlangıca vesile olsun…’ diyen Karamollaoğlu, ‘sorunları birlikte ve ortak akılla çözme’ mesajı verdi.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]