Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Lucescu: Trabzonspor’a gelmiyorum!

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta’nın seçim vaadi olarak takımın başına geçirmeyi düşündüğü Mircea Lucescu, TRTSPOR’da yayınlanan “Stadyum” programına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Lucescu’nun açıklamaları özetle şu şekilde:

“Gazeteler sürekli yalan haber üretiyorlar, Türk basınına kızgınım. Benim Trabzonspor ile sözleşme imzaladığımı yazıyorlar. Bu her sene böyle. Diğer takımlarla da adım hep böyle anılıyor. Bu yalan haberler, başkanımla ve kulübümle sorun yaşamama sebep oluyor. Takımım şu an Ukrayna’da lider, UEFA Avrupa Ligi’nde de yolumuza devam ediyoruz.  Şu an benim tek düşüncem Şahtar Donetks. Kontratım bittiğinde ne olacağını göreceğiz. Trabzonspor Başkanı seçim sürecinde benim adımı kullandı.”

Trabzonspor’dan da konuyla ilgili bir açıklama yapıldı. Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayınlanan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Sn. Mircea Lucescu’nun çalıştırmakta olduğu Shakhtar Donetsk Kulübü ile olan kontratının bitiminden sonra Trabzonspor’a teknik direktör olmasıyla ilgili isteğimiz ve gayretlerimizin olduğu kamuoyunun malumudur. Bilindiği gibi Shakhtar Donetsk Kulübü’nün Şampiyonlar Ligi ve Ukrayna Ligi’ndeki yolculuğu devam etmektedir. Sn. Mircea Lucescu’nun takımıyla olan ahenginin bozulmaması adına sözleşme bitiş tarihine kadar konunun tarafımızdan kapatıldığını kamuoyuna saygıyla arz ederiz.”

Lucescu, 2011 yılında www.UkraynaHaber.com’a yaptığı açıklamada, Türkiye için yaşlı olduğunu ve Türkiye defterini kapattığını söylemişti.

TRT SPOR

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]