Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO] Ukrayna ordusu gönülleri, Türkçe kliple yardım istiyor

Suriye sınırında Rus savaş uçağının, Türkiye tarafından düşürülmesinin ardından, Ukrayna ordusuna yardım toplayan gönüllüler hazırladıkları kliple Ukrayna Hava Kuvvetleri’ne yardım topluyor.

Ukrayna’nın doğusunda Rusya yanlısı ayrılıkçılarla mücadele eden birliklere yardım toplayan Ukrayna Gönüllüler Merkezi ‘People’s Project’, hazırladığı Türk Hava Kuvvetleri klibiyle, Ukrayna Hava Kuvvetleri’ne yardım topluyor.

People’s Project, tarafından hazırlanan ve Youtube’a yüklenen videoda Osmanlı Hücum Marşı’nın remixi fon müziği olarak kullanılmış. Klipte Türk Hava Kuvvetleri’nin tatbikat görüntüleriyle, Türk yıldızlarının gösteri uçuşundan kareler yer alıyor. Video görüntüleri; “Düşmanlara ölüm, yaşasın Türk Hava Kuvvetleri” mesajıyla bitiyor.

Video klibinin altında Türkçe olarak, “Türk arkadaşlar! Rus düşmanımıza karşı yardımınıza ihtiyacımız var!” sözleri ile Ukrayna Hava Kuvvetleri’ndeki pilotların ihtiyaç duyduğu; hava navigasyon cihazları, çeşitli ekipmanlar ve uçuş takımları gibi ihtiyaç malzemeleri için gereken para miktarının yer aldığı link bulunuyor.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]