Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[ФОТОГАЛЕРЕЯ] Президент України в Астані провів зустріч з Прем’єр-міністром Казахстану

Президент України Петро Порошенко розпочав офіційний візит до Республіки Казахстан із зустрічі з Прем’єр-міністром Каримом Масімовим.

Глава держави привітав завершення переговорів щодо вступу Казахстану у Світову організацію торгівлі. «Запуск зони вільної торгівлі України з Європейським союзом з 1 січня 2016 року та членство Казахстану в СОТ створять додаткові можливості для посилення торговельно-економічної співпраці між нашими країнами», – наголосив Петро Порошенко.

Співрозмовники обмінялися досвідом впровадження реформ у своїх країнах.

Петро Порошенко та Карим Масімов обговорили низку інфраструктурних проектів, в яких можуть взяти участь українські виробники. Зокрема, проекти у будівельній, машинобудівній, нафтогазовій і аграрній галузях.

Президент України та Прем’єр-міністр Казахстану також обговорили питання диверсифікації газопостачання в Україну.

Окрема увага була приділена питанню розширення транспортної інфраструктури для перевезення вантажів з Азії до Європи через Казахстан та Україну. Йдеться про проект в рамках ініціативи «Економічний пояс шовковий шлях» за маршрутом Західний Китай – Західна Європа.

Карим Масімов привітав Петра Порошенка з першим офіційним візитом у Казахстан.

Довідково: За даним Держстату України, за підсумками першого півріччя 2015 року загальний обсяг торгівлі України з Республікою Казахстан склав 544,1 млн дол. США (зменшився у порівнянні з аналогічним періодом 2014 року). Позитивне для України сальдо склало 237 млн дол. США.

www.UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]