Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Росія багато втратить якщо втратить дружбу з Туреччиною – Р.Ердоган

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган на спільній прес-конференції з бельгійським прем’єр-міністр Шарлем Мішелем у Брюсселі заявив, що Туреччина не може закривати очі на порушення свого повітряного простору з боку Росії, передає УНН з посиланням на Сihan.

“На чолі Сирії перебуває людина, яка тероризує країну і є причиною смерті 355 тис. осіб. Цю людину захищає Іран. Цю людину захищає Росія. Росія на даний момент намагається підготувати базу на території Сирії. Є випадок з порушенням наших кордонів. Ви знаєте, НАТО на цю тему висловилася в різкій ультимативній формі. Ми так само не можемо терпіти подібне. Вчора і раніше були зроблені неправильні кроки”, — зазначив Р.Ердоган.

Він також наголосив, що Туреччина не може терпіти подібне, як і НАТО не може терпіти і відповідно реагує.

“…напад на Туреччина, є нападом на НАТО. Потрібно пам’ятати про це. Всім відомі наші відносини з Росією на цю тему, однак якщо Росія втратить одного, вона втратить багато. Про це теж потрібно пам’ятати”, — заявив президент Туреччини.

Нагадаємо, 3 жовтня МЗС Туреччини повідомило, що два винищувачі F-16 піднялись у повітря після того, як російський військовий літак порушив повітряний простір Туреччини. Згідно із заявою турецького МЗС, через це порушення російського посла викликали до міністерства та вручили ноту протесту.

Як повідомляв УНН, 6 жовтня МЗС Туреччини знову викликало російського посла через повітряний інцидент.

UNN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]