Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
DünyaHaberler

Putin, Erivan’a giderse Erdoğan da Moskova’ya gitmeyecek

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in sözde soykırım törenleri için Ermenistan’ın başkenti Erivan’a gitmesi halinde Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rusya’nın başkenti Moskova’da 9 Mayıs’ta gerçekleşecek 70. Zafer Günü kutlamalarına gitmeyeceği belirtiliyor.

Kızıl Meydan’da
yapılacak 9 Mayıs Zafer Bayramı kutlamaları için Rusya’dan Cumhurbaşkanlığı düzeyinde davet olmasına rağmen Erdoğan’ın katılımıyla ilgili bekleme süreci halen devam ediyor.

Putin’in 24 Nisan Çanakkale Zaferi’nin 100’üncü yılı törenlerine katılma yerine sözde, Ermeni soykırımı için Erivan’ı tercih etmesi, Türkiye’ye ise protokolde dördüncü sırada olan bir ismi göndereceği tahmin ediliyor. Bu durum da Erdoğan’ın da Moskova ziyaretine başka bir isim göndereceği ifade ediliyor.

Öte yandan Ukrayna, Rusya ile dayanışma içinde olan ve törenlere katılan ülkelerle ikili ilişkileri gözden geçireceğini belirtmişti.

YUNUS ERDOĞDU | WWW.UKRAYNAHABER.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]