Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Lucescu: Tur şansı her iki takımın eşit

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Fenerbahçe karşısında alınan golsüz beraberliğin kaygan bir skor olduğunu ancak her iki takımın tur şanslarının ise eşit olduğunu söyledi.

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turu ilk maçında takımının Fenerbahçe ile golsüz berabere kaldığı karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli hoca, alınan 0-0’lık skorun kaygan bir sonuç olduğunu ifade ederek, “İki takımı da gördük. İki takımda başarı peşindeydi. Birinci yarıda sanki bizim şansımız vardı. İkinci yarı onların şansı vardı. Gol pozisyonlarını dikkate alacak olursak bizim takımın fazla şansı olduğunu söyleyebilirim. Alınan skor kaygan bir skor her iki takımda ikinci müsabakaya odaklanmalıdır.” dedi.

TUR ŞANSIMIZ YÜZDE 50

Bir gazetecinin “Tur şansınızı nasıl değerlendiriyorsunuz ?” sorusuna ise Lucescu, “Çok iyi bir maç yaptık. Sezon başında çok iyi bir ekibe karşı çok iyi bir skor aldık. Ancak bu skor çok tehlikeli. Hem iyi olabilir hem de tehlikeli olabilir. Her iki taraf için şanslar yüzde 50 yüzde 50 diyebiliriz. Kendi ekibim adına daha çok maç var. İyi bir ekibe karşı iyi bir skor aldık” diye cevapladı.

Başarılı hoca, Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki taraftarlardan da övgüyle bahsetti.

CİHAN | İSTANBUL

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]