Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[AFİŞ] THY Ukrayna’ya; “git gel 99 euro” dedi

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul’dan Ukrayna, Kafkas ve Balkan ülkelerine gidiş-dönüş her şey dahil 99 euroya uçuracak.

THY, Ukrayna, Kafkas ve Balkan ülkeleri için gidiş-dönüş kampanyası başlattı. Buna göre, Ukrayna’da; Kiev, Odesa, Donetsk, Dnipropetrovsk, Lviv ve Simferopol’e, Balkanlar’da; Bükreş, Sofya, Belgrad, Zagreb, Tiran, Üsküp, Priştina, Podgorica, Ljubljana, Saraybosna ve Kişinev’e, Gürcistan’da; Tiflis ve Batum’a, Azerbaycan’da Bakü, Gence ve Nahçıvan’a gidiş-dönüş her şey dahil 99 euroya uçuracak.

Kampanyadan yararlanmak için, biletlerin 01-20 Ekim 2012 tarihleri arasında alınması, seyahatin 01 Kasım 2012 ile 14 Şubat 2013 tarihleri arası için planlanması gerekiyor.

Ukrayna’nın tümüne, Balkanlar’ın Saraybosna, Zagreb, Priştina, Üsküp, Podgorica, Tiran ve Belgrad şehirlerine vizesiz, Azerbaycan’a kapıda vize ile ve Gürcistan’a sadece kimlik kartı ile giriş yapılıyor.

 

SİNAN GÜL | İSTANBUL – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]