Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO] Головний редактор турецької газети Zaman взяв участь у конференції WAN-IFRA шляхом відеозвернення

Через заборону виїзду за кордон головний редактор щоденної турецької газети Zaman Акрам Думанлі (Ekrem Dumanlı) записав відеозвернення для конференсії Всесвітньої газетної та новинної асоціації (WAN-IFRA).

У своїй п’ятихвилинній промові Думалі сказав, що його повторні зусилля задля скасування заборони на поїздки за кордон не увінчалися успіхом.

Найбільша у світі журналістська асоціація WAN-IFRA представляє понад 18 000 видань. У з’їзді беруть участь найіменитіші редактори та власники газет світу.

Думанлі був однією з тих медійних постатей, яких запросили на цьогорічну зустріч асоціації.

Акрам Думанлі, головний редактор найпоширенішої в Туреччині щоденної газети, був затриманий разом з генеральний менеджером Samanyolu TV, а також сценаристами та продюсерами під час масових арештів у ЗМІ противників режиму Ердогана. Їх затримання викликало реакцію по всьому світу. Іноземні урядовці та правозахисники визначили придушення ЗМІ як ще один удар по свободах в країні та закликали Туреччину поважати свободу медіа. Думанлі допитували впродовж шести днів і в результаті відпустили. Однак, суд наклав заборону на його виїзд за кордон.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]