Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Galatasaray’ın en medyatik 11’i

Galatasaray, sezonun bitmesine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek Spor Toto Süper Lig’de ipi göğüsleyen taraf oldu. Fenerbahçe’nin 33. haftada İstanbul Başakşehir ile berabere kalmasıyla şampiyonluğu yakalayan Galatasaray; aynı zamanda 4. yıldızın sahibi olan ilk Türk takımı oldu.

2014–2015 sezonu boyunca 2 farklı teknik direktör ve 3 farklı başkanla yoluna devam eden Galatasaray; başarılarıyla olduğu kadar bünyesinde gerçekleşen bu değişimlerle de medyada bolca yer aldı.

MEDYANIN ŞAMPİYONU KİM?

Derlediği raporlarla gündemi mercek altına alan Ajans Press; sarı-kırmızılı kulübün medya karnesini çıkardı. 20. kez şampiyonluk ünvanını hak eden takımın Medya Şampiyonu ve Medyatik 11’i belirlendi.

Galatasaray’da üç sezondur forma giyen Wesley Sneijder başarılı performansının yanı sıra; aile yaşantısı, İstanbul sevgisi ve oynadığı reklam filmleriyle de sık sık adından söz ettirdi. Sezon başından bu yana tam 10 bin 718 habere konu olan futbolcu, kulübün en çok konuşulan ismi oldu.

Hamza Hamzaoğlu
, kulübe neredeyse sezonun ikinci yarısında katılmış olmasına rağmen 10 bin 558 haberle listenin ikinci sırasında yer aldı. Hamzaoğlu’nun kulübe katılışı, Prandelli ile kendisi arasında yapılan kıyaslar ve müsabakaların ardından verdiği demeçler; haberlerin büyük bir kısmını oluşturdu.

Listede ilk üçe girmeyi başaran bir diğer isim Felipe Melo. Oyun tarzı nedeniyle yorumcuların sıkça kaleme aldığı oyuncunun sezon içerisinde geçirdiği operasyon ve rakip futbolcularla yaşadığı gerilimli anlar 8 bin 145 habere konu oldu.

İŞTE MEDYATİK 11:


İsim

Haber Adedi

Wesley Sneijder

10718

Hamza Hamzaoğlu

10558

Felipe Melo

8145

Burak Yılmaz

7745

Cesare Prandelli

6914

Ünal Aysal

5404

Fernando Muslera

5305

Aurelien Chedjou

4370

Selçuk İnan

4063

Bruma

3958

Duygun Yarsuvat

3820

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]