Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Beşiktaş, Kiev’de kaynak buldu: Yunus’la Domagoj’u istiyor

Yeni sezona kadrosunu takviye ederek girmek isteyen Beşiktaş, Ukrayna ekibi Dinamo Kiev’de adeta kaynak buldu.

Beşiktaş, 26 yaşındaki Faslı orta saha oyuncusu Yunus Belhanda ile 27 yaşındaki Hırvat savunmacısı Domagoj Vida’yı almak istiyor.

Beşiktaş’ın Vida’ya karşılık Dinamo Kiev’e yine Ukrayna’nın Dnipro takımından transfer ettiği Denis Boyko’yu önerdiği ve yönetimin bu konuda Ukrayna ekibinden olumlu geri dönüş aldığı öğrenildi.

Dinamo Kiev’in kilit oyuncuları arasında yer alan Vida, Hırvatistan Milli Takımı formasıyla Euro 2016’da boy göstermişti.

YUNUS’A FENER DE TALİP
Yunus, daha önce de Beşiktaş’ın gündemine gelmiş ancak transfer gerçekleşmemişti. Fenerbahçe’nin de listesinde yer alan oyuncunun Dinamo Kiev’le 2018’e kadar sözleşmesi bulunuyor. Yunus’un piyasa değeri ise 7.5 milyon Euro olarak dikkat çekiyor. Oyuncuyu uygun bir bonservisle kadrosuna katmak isteyen siyah-beyazlılarda opsiyonlu olarak kiralama formülü de planlar arasında yer alıyor. Geçen sezonun ilk yarısını Dinamo Kiev’de geçiren Yunus, ikinci yarıda ise Alman ekibi Schalke’ye kiralandı. Faslı oyuncu, geçen sezon iki takımla çıktığı 31 maçta 2 gol atarken 1 de asist yaptı. Siyah-beyazlıların bu hafta içinde stoper ve forvet transferini de bitirerek transfer defterini kapatmayı planladıkları öğrenildi.

ukraynahaber

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]