Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Azrail yaşlıya “daha sıran gelmedi” dedi

Dün Kiev’de Bratislavskiy caddesinde bir trafik kazası meydana geldi. Tavriya yolu ikiye ayıran bariyerlere çarpmıştı. Camında “engelli sürücü” pulu olan arabanın şoförünün başı ön cama çarpmıştı ama şoför sağlam görünüyordu. Olay yerine gelen trafik polisleri şoförün belgelerini incelerken kazanın olağanüstülüğü ortaya çıktı.

Kazadan en ufak bir yara bile almadan kurutulan şoför 93 yaşındaydı. Ehliyetinin veriliş tarihi ise yine pek çok vatandaşın doğum tarihinden daha eskiydi. Ehliyet 1935 yılında verilmişti, yani adam 77 yıllık şofördü.

Bir başka tebessüm ettiren taraf, kazadan ilk yardım bile gerekmeden kurtulan asırlık adam ekmek almak için arabasıyla evinden ayrılmıştı. Yani Azrail yaşlı adama sanki, “daha sıran gelmedi, yine sen değilsin” dedi.

ULYANA DERMENCİ | WWW.UKRAYNAHABER.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]