Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
EğitimHaberler

[FOTO GALERİ] Ukrayna’da DreamECO yarışması gerçekleşti

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de okullar arası ekoloji proje olimpiyatı ‘DreamECO’ 8-9 Nisan 2015 tarihlerinde Ulusal Ekoloji merkezinde gerçekleştirildi.

Bu sene ikincisi düzenlenen DreamECO ekoloji proje olimpiyatına ülke çapında katılım gerçekleşti. Ukrayna’nın 38 farklı şehrinden DreamECO için yarışmacılar kayıt yaptırdığı olimpiyatlarda 234 proje arasından 80’i DreamECO’da sergilendi.

DreamECO’da bu yıl; çevrenin güzelleştirilmesi, ekoloji ve biyo-çeşitlilik, enerji ve öz kaynakları ve benim şehrim olmak üzere dört farklı kategoride yapıldı. 234 projenin katıldığı yarışmada jüri üyeleri her kategoriden 20 projeyi DreamECO’ya katılmaya layık gördü.

Sabahın erken saatlerinde kayıt olan katılımcılara organizatörler tarafından hediye verildi. Hediye paketleri ve katılıcı sertifikalarını alarak stantlarını hazırlayan yarışmacılar açılış ve kurdele kesiminden sonra jüri üyelerine projeleri sundu.

Jürileri zorlayan değerlendirmeler sonucunda katılımcılar Ulusal Ekoloji Merkezinde ki değişik sergi salonlarında geziye katıldı. Geziden sonra katılımcılar akşam yemeği ve bir kısa gezinti için Uluslararası Meridyen okulunda ağırlandı.

 

 

DreamECO yarışması sertifika, ödüller ve hediyeleri takdimiyle son buldu.

Katılımcılar doğanın korunması ve temiz bir gelecek için çok ilginç ve orijinal projeler sundu.

DreamECO organizasyon komitesinden yapılan açıklamada; “İnsanlığın çevreyi koruma bilincini arttırmak ve gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakmak için tertip edilmiş DreamECO’yu organize etmekten çok büyük bir mutluluk duyduk. Katılımcılar bize verdikleri çok olumlu etki ile üçüncü DreamECO olimpiyatlarını tertip etmek için gelecek yılı dört gözle bekler olduk.” denildi.

www.ukraynahaber.com.ua

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]