Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

@fuatavni_f demişti işte Türkiye genelinde ikinci büyük elektrik kesintisi

Türkiye genelinde bazı bölgelerde saatler gece yarısını gösterdiği anda elektrik kesintisi yaşandığı bildirildi. Bazı şehirlerde yaklaşık 20 dakikalık kesintinin ardından elektrikler tekrar geldi. Çoğu şehirde kesintinin devam ediyor.

İşte elektrik kesintisi yaşanan bazı iller;

Adıyaman

İzmir

Çanakkale

Kayseri

Bursa

İstanbul

Aydın

Mersin

Rize

Denizli

Urfa

Gümüşhane

Giresun

Trabzon

Uşak

Erzurum

Batman

Kocaeli

Ordu

Kars

ÇANAKKALE KARANLIĞA GÖMÜLDÜ

Çanakkale’de şehir merkezinin büyük bölümünde elektrik kesintisi yaşandı. Yaklaşık 20 dakika sonra şehrin bir bölümüne elektrikler verilirken, geri kalanına da verilmesi için çalışma başlatıldı. Kentte saat 00.00 itibari ile aniden elektrikler gitti. Şehir merkezinin yüzde 90’ında elektrik kesilmesi sonucu kent karanlığa büründü. Elektriklerin kesilmesi sebebiyle polis ekipleri belli noktalarda görev alırken, bazı işyerlerinin alarmları çalmaya başladı. Dışarıda olan vatandaşlar, karanlıkta yolda yürürken cep telefonlarının ışığını ve fener kullandı. Kesinti sebebi olarak ana trafodaki sorun gösterildi. Yaklaşık 20 dakika sonra kentin büyük bölümüne bir süre sonra elektrikler verildi.

Twitter fenomeni Fuat Avni elektrik kesintisinin perde arkasıyla ilgili bomba iddialarda bulundu.Fuat Avni ‘Elektrik kesintisiyle seçim akşamının provası yapıldı. Önümüzdeki süreçte elektrik kesintisini iki kez daha gerçekleştirecekler. Seçim akşamı da dördüncü kesinti olacak.’ dedi.

SEÇİM AKŞAMININ PROVASINI YAPTILAR

7….’in Avaneleri, hükümetin haberi olmadan ve Enerji Bakanlığı’ndan saklayarak ülke genelinde elektrik arızası oluşturacak adımı attılar

8. Dün, yapılan elektrik kesintisiyle seçim akşamının provası yapıldı.

9. Önümüzdeki süreçte elektrik kesintisini iki kez daha gerçekleştirecekler. Seçim akşamı da dördüncü kesinti olacak.

10. …, ne olursa olsun 400 vekil ve HDP’nin de baraj altında kalmasını istiyor. Ülkeyi karanlığa sürüklüyorlar.

www.ukraynahaber.com.ua

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]