Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Dünyanın gözü yarın Kırım’da yapılacak referandumda

VideoUkrayna’ya bağlı Kırım Özerk Cumhuriyeti’nde (KÖC) halk meşrutiyet tartışmalarının gölgesinde sandık başına gidecek.

Ukrayna Parlamentosu’nun KÖC Parlamentosu’nu feshetmesi üzerine Kırım Parlamentosu binası üzerindeki Ukrayna devlet amblemi söküldü. Parlamento girişine ise dev Rusya bayrağı asıldı.

Sokaklardaki billboardlarda ise ‘Rusya ile Birlikte’ sloganı ve referandum içerikli afişler göze çarpıyor. Parlamento önünde Rusya’nın Kuban Eyaleti bayrağı çevresinde kamuflajlı Rus Kozaklar nöbet tutmaya devam ediyor.

Cihan Haber Ajansı’nın da akredite olduğu 16 Mart referandumunu takip etmek için dünyanın dört bir tarafından gelen basın mensupları kayıtlarını yaptırdı.

Belirsizliğin hâkim olduğu Kırım’da sokaklarda ise günlük yaşantı devam ediyor. Sokaklarda vatandaşların cadde konserlerinde gergin havanın tesirinde kurtulmaya çalışıyor.

YUNUS ERDOĞDU | SİMFEROPOL – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]