Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna’da trafik kazası, su ve ateş bir haftada 79 can aldı

Rusya yanlıları ile sağlanan ateşkesle birlikte asker kayıplarının azaldığı Ukrayna’da bir hafta içinde meydana gelen; trafik kazası, yangın ve boğulma hadiselerinde 79 kişi öldü.

Ukrayna Olağan Üstü Haller Servisi’nden yapılan açıklamada 30 Mart ile 5 Nisan tarihleri arasında ülke genelinde 743 yangın çıktığı bildirildi. Söz konusu yangınlarda 31 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Geçtiğimiz hafta içerisinde 305 trafik kazası olduğunu açıklayan devlet kurumu, kara yollarında 38 kişinin hayatını kaybettiği ve 350 kişinin de yaralandığını bildirdi.

Öte yandan kış boyunca donan nehir ve göllerin erimesiyle boğulma haberleri gelmeye başladı. Ülkede bir hafta içerisinde 10 kişinin boğulduğu kayıtlara geçti.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]