Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[FOTO GALERİ] Ukraynalı Milliyetçiler ile Azerbaycanlı gençler Hocalı Katliamı’nı andı

Ukrayna Azerbaycanlı Gençler Birliği (UAGB) ile Ukrayna Milliyetçiler Kongresi (KUN) birlikte ‘Hocalıyı Anma’ merasimi düzenledi.

Ermeni askerleri tarafından 23 yıl önce gerçekleşen Hocalı Katliamı’nın yıldönümünde gerçekleşen etkinlikte Vagif Mustafayev’in “Hoca” filmi gösterildi.

Azerbaycan ve Ukraynalı gençlerin de aktif bir şekilde katıldığı etkinlikte söz alan KUN Başkanı Stepan Bratsün; “Ukraynalılar olarak bugün Azerbaycan halkının acısının farkındayız ve birlikte yas tutuyoruz.” dedi.

Akademisyen Prof. Dr. Arif Guliyev ise Ukrayna-Azerbaycan ilişkileri üzerine yaptığı çalışmalar hakkında davetlilere bilgi vererek Hocalı’nın kısa bir tarihçesini anlattı.

Film gösterimi akabinde UAGB Başkan Yardımcısı İskender Zamanov, Azerbaycan şehitlerin anısına bir araya gelenlere teşekkürünü bildirdi.

YUNUS ERDOĞDU | WWW.UKRAYNAHABER.COM

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]