Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

IWCK’nin Kermesi’nde Türkiye stant açacak

Ukrayna’da dış misyon şefleri ve yabancı işadamlarının eşleri tarafından 1992 yılında kurulan ve Ukrayna halkına hizmet amacı taşıyan, Uluslararası Kadınlar Kulübü (IWCK), 6 Aralık 2014 Cumartesi günü 10.00 – 17.00 saatleri arasında ”Olimpiyskiy” Milli Spor Tesisi’nde (Adres: 55 Velyka Valylkivska, Olimpiska metro istasyonu) kermes düzenleyecek.

Yardım amaçlı her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Kermes’e Türkiye’nin Kiev Büyükelçiliği’nin de katılacağı bildirildi.

Çeşitli yardım faaliyetleriyle dikkat çeken IWCK’nin kermesine Ukrayna’da faaliyette bulunan bazı Türk firmaları tarafından Büyükelçiliğimiz bünyesinde bağışlarda bulunuldu.

Türk şirketlerce sağlanan ürünlerin satışından elde edilen gelirler kar amacı gütmeyen IWCK tarafından yardım amaçlı kullanılacağı belirtildi.

Bunun yanı sıra, Kermes’te Büyükelçiliğimizce bir de çekiliş piyangosu yapılacak. Söz konusu piyangoda çeşitli Türk firmaları tarafından bağışlanan ürünler bulunmaktadır.

Giriş biletleri yetişkinler için 50 Hrivna, 12-18 yaş arası gençler için 10 Hrivna; 12 yaş altı çocuklar için ücretsizdir.

Piyango biletlerinin ise 1 adedi 15 Hrivna, 5 adedi 50 Hrivna’dır.

YUNUS ERDOĞDU | UKRAYNA HABER

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]