Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Dolar bankalar arası işlemde 16 grivnayı gördü

Ukrayna’da devam eden kriz ortamı nedeniyle, milli para birimi ‘Hrıvnya’ (grivna – UAH), dolar (USD) karşısında erimeye devam ediyor.

Grivna güne dolar karşısında serbest piyasada 15-16 arasında işlem görerek başladı.

Dolar karşısında değer kaybı giderek artan ve 16’yı test eden grivna, Avrupa Biriliği (AB) para birimi euro karşısında da değeri düştü. Piyasada değer kaybı engellenemeyen grivna, euro karşısında bugün, 19, 5410 seviyesinde işlem gördü.

Öte yandan grivna, ülkede çok kullanılan para birimlerinden ruble ise karşısında ise değerlenerek, 0,33 ile 0,34 arasında seyretti.

Ukrayna Merkez Bankası’nın 10 Kasım’daki resmi döviz kurları ise: bir dolar 14,80 grivna, bir euro 18,34 grivna, 1 Türk Lirası 6,5 grivna ve 1 ruble ise 0,30 grivna şeklindeydi.

YUNUS ERDOĞDU | UKRAYNA HABER

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]