Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Rallici Selami Sezer Ukrayna üçüncülüğü için yarışacak

Ukrayna’daki gönüllü Türk Rallici Selami Sezer, Nikolayev Şehri’nde 8-9 Kasım 2014 tarihinde gerçekleşecek Ukrayna Liman Kupası Şampiyonası’nın son ayağı olan Barış Rallisi’nde (Za Mir Rallisi) Ukrayna üçüncülüğü için yarışacak.

Ukrayna Haber
’e açıklamada bulunan Selami Sezer; 51 aracın yarışacağı Barış Rallisi Liman Kupası şampiyonasının en son etabı ve genel sonucu belirleyici bir yarış olacak. Bizim yarıştığımız P7 klasmanında 10 araç olacak eğer bu yarışta üçüncülüğü elde edebilirsek Ukrayna Liman Kupası Şampiyonasını da üçüncülükle bitireceğiz. Bu açıdan bu yarışta derece almamız çok önemli.” dedi.

Bu yarışta Sezer’in yardımcı pilotluğunu Kiev’den yarışa katılan Rallici Dmitry Brizyansky yapacak.

Selami Sezer
’in önceki yarışlarda olduğu gibi Türkiye ve Türk kültürünü tanıtıcı; şapkalar, bayraklar ve geleneksel Türk lezzetlerini ikram etmesi bekleniyor.

YUNUS ERDOĞDU | WWW.UKRAYNAHABER.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]