Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO VE FOTO GALERİ] Türk müteşebbisler Odesa’da anaokulu açtı

İç çatışmalar ve yaşanan kriz nedeniyle dünya gündeminde düşmeyen Ukrayna’dan, yabancı yatırımcılar çekilirken Türk müteşebbisler açılıma devam ediyor.

Karadeniz kıyısındaki liman ve ticaret şehri Odesa’da Türk ve Ukraynalı müteşebbislerin iştirakiyle yeni bir anaokulu açıldı.

Karadeniz Anaokulu’nun (Çernomorski Yasla-Sadok) açılış törenine; Türk ve Ukraynalı yetkililer, rektörler, işadamları, öğrenci velileri ve basın mensupları katıldı.

Açılış töreninde konuşan yetkililer okul öncesi eğitimin önemine dikkat çekti. Ukraynalı konuklar ise Türk müteşebbislere eğitime olan katkı ve yatırımlarından dolayı teşekkür etti.

Anaokulunu açan müteşebbisler şehirde eğitim kalitesi ve tecrübesiyle tanınıyor.

Törende minikler hazırladığı birbirinden eğlenceli gösterilerle büyüklerin takdirini kazandı. Çocuklar; dans, şiir ve şarkılarıyla açılışa renk kattı. Anaokulunun sembolik anahtarının tesliminden sonra yetkililerce okulun kurdelesi kesildi. Yetkililer, idareciler ve veliler okulda incelemelerde bulunduktan sonra okul idaresi tarafından verilen resepsiyona katıldı. Burada açılışa katılan davetlilere geleneksel Türk mutfağından seçme lezzetler ikram edildi.

YUNUS ERDOĞDU | WWW.UKRAYNAHABER.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]