Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Femen, İstanbul’da eylem yapacak

Ukrayna çekimleri gerçekleşen Mete Çubukçu ile Pasaport’ta, ülkedeki, entelektüeller, siyasetçilerin yanı sıra dünyada ses getiren eylemleri tanınan Femen de yer alacak.

Hapishanedeki eski Başbakan Yuliya Timoşenko’dan Ukrayna’nın Hürrem Sultan’ı Olga Sumskaya’ya kadar Ukraynalı kadınlar yer alıyor.

Kendilerini feminist olarak tanımlayan grup ne zaman soyunmaya karar verdiğini, eylemlerini nasıl başarıya ulaştığını ve neden İstanbul’da yapacakları bir eylem hazırlığı içinde olduklarını anlatıyor. ‘Üstsüz Protestocular’ olarak da bilenen Femen bu hafta Mete Çubukçu ile Pasaport’ta.

Program NTV’de 7 Şubat Salı günü saat 22:15’te başlayacak. Gece saat 03:15’te tekrarı olacak programın Pazar günü de tekrar verilmesi bekleniyor.

‘TURUNCU DEVRİM’ SONRASI UKRAYNA
Pasaport’ta bu hafta ayrıca krizlerin ve savaşların ülkesi Ukrayna politik, ekonomik ve sosyal yönleriyle de ele alınıyor. Turuncu Devrim sonrası yeni krizlerin kapıda olduğu ülkede yaklaşan Avrupa Futbol Şampiyonası ve artan fuhuş trafiği en çok konuşulan konulardan olurken Mete Çubukçu akademisyenlerden siyasetçilere uzanan geniş bir yelpazedeki konuklarıyla ülkenin geleceğini değerlendiriyor.

www.UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]