Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

WHO: Ebola’dan ölenlerin sayısı 600’ü aştı

Batı Afrika’daki Ebola salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 603’e yükseldi. Dünya Sağlık Örgütü (WHO) sadece geçen hafta en az 68 kişinin öldüğünü açıkladı.

Dünyanın en ölümcül virüsü olarak adlandırılan Ebola’nın en çok etkili olduğu ülke ise Sierra Leone olarak kaydedildi. WHO’nun 8-12 Temmuz raporuna göre Sierra Leone’de 52 iki vaka saptanırken, bu sayı Liberia’da 13 ve Gine’de 3 olarak tespit edildi.

Yerel ve ulusal tüm çabalara rağmen yüzlerce insanın canına mal olan hastalığın önüne geçilebilmiş değil. WHO son olarak 85 yeni vakanın belirlendiğini ve salgının özellikle Liberia ve Sierra Leone’de yüksek oranda yayılmaya devam ettiğine dikkat çekti.

DAKAR – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]