Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Harkiv’deki Euro 2012’de görev alan Türk öğrencileri Gaziantep’e gitti.

Avrupa Futbol Şampiyonası Euro 2012’de Gaziantep’in Kardeş Şehri, Harkiv’de görev alan gönüllü öğrenciler Gaziantep’e döndü.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Harkiv Belediyesi’nin ortak işbirliği ile gerçekleştirdiği ‘Futbolda Gönüllülük Projesi’’ne; Gaziantep, Hasan Kalyoncu ve Zirve Üniversitesi’nin öğrencileri katıldı.

Ukrayna ve Polonya’nın ortaklaşa düzenlediği şampiyonada 20 gün boyunca etkinlik düzenleyen Harkiv Belediyesi’ne yurt dışından toplam 70 öğrenci katkıda bulundu.

Harkiv, başta Gaziantep olmak üzere Kardeş ve dost şehirlerinin öğrencilerini ağırladı.

Medya-Basın-İletişim biriminde görev alan Gaziantepli öğrenciler orada bulunan Türkiye’den ve yabancı kanalların ekiplerine çalışmalarında destek verdi. Basın mensupları ile uyumlu bir çalışma yürüten Gaziantepli öğrenciler röportajlarda, kamera kayıtlarında, fotoğraf çekimlerinde, yayın hazırlık çalışmalarında görev aldı.

Gönüllü öğrencilere katılım sertifikalarını veren Harkiv Belediye Başkan Yardımcısı Igor Terekhov, Harkiv’de bulunan ve bu önemli organizasyona katkı sağlayan tüm şehirlerin Belediye Başkanlarına ve başarılı çalışmalarından dolayı gönüllülere teşekkür etti.

www.UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]