Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Moldova ile Türkiye arasında vizeler kaldırıldı

Türkiye Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Türkiye ile Moldova arasında imzalanan vize muafiyeti anlaşmasının yürürlüğe girdiği bildirildi.

Dışişleri açıklamasında;

“1 Kasım 2012 tarihinde Ankara’da imzalanan ve her iki ülke vatandaşlarının, pasaport türüne bakılmaksızın karşılıklı olarak 90 günlük vizesiz seyahat gerçekleştirebilmelerini öngören, “Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Moldova Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Vizelerin Karşılıklı Olarak Kaldırılmasına İlişkin Anlaşma”, 1 Haziran 2014 tarihinde yürürlüğe girmiştir.

Sözkonusu Anlaşma’nın, Türkiye-Moldova işbirliğinin önemli bir simgesi olduğuna ve  komşumuz olarak gördüğümüz, tarihten gelen güçlü bağlara sahip olduğumuz Moldova ile ilişkilerimizin siyasi, ekonomik, beşeri ve kültürel boyutlarına da katkıda bulunacağına  inanıyoruz.” denildi.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV –  www.ukraynahaber.com.ua

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]