Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Slavyansk’ta askeri helikopter düşürüldü

Ukrayna’nın doğusundaki Slavyansk şehrinde, Rusya yanlıları tarafından askeri helikopter düşürüldü. Ukraynalı yetkililer, Rusya yanlısı silahlı grupların açtığı ateş sonucunda, Ukrayna ordusuna ait

Mi-24 model helikopterin düştüğü ifade edildi. Ukrayna Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, yere sabitlenmiş ağır silahtan açılan ateş sonucu, düşürülen helikopterin pilotu sağ kurtuldu.

OPERASYONLARDA 4 KİŞİ ÖLDÜ, 30 KİŞİ YARALANDI
Öte Ukrayna İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Slavyansk’taki operasyonda 4 güvenlik görevlisinin öldüğü, 8’i polis toplam 30 kişinin yaralandığını bildirildi.

Slavyansk’ta helikopter destekli devam eden operasyonlarda özellikle televizyon vericilerinin olduğu bölgelerde çatışma şiddetli bir şekilde devam ediyor. Silah seslerinin kesilmediği şehirde, dumanlar yükseliyor. Çatışmaların yaşandığı şehirde bir benzin istasyonu patladı.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]