Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO] Ukrayna’da nine taburu Ruslarla savaşa hazır

Ukrayna ile Rusya’nın arasında krizin yaşandığı bir dönemde, ‘Lisapetniy Tabur’ adlı bir grup ninenin ‘Haydi bebeğim haydi’ adlı savaş klipi ülke gündemine oturdu.

Müziği, ‘Lisapetniy Tabura’ şarkı sözleri Natalya Falion ait, ‘Haydi bebeğim haydi’ şarkı bir anda youtube’da en çok izlenenler listesinde hit oldu.

Bir ninenin köydeki kadınları savaş için organize ettiği kliplerde keçi bakmak, kuyudan su çekmek gibi bütün kadın işleri erkeklere bırakılarak kadınlar vatan müdafaasına geçiyor. Sözlerinde, ‘Ruslar sınıra gelene kadar biz gerçek bir tabur hazırladık’ gibi ifadelerin olduğu klip de köylü kadınların barış istediği de dile getiriliyor.

Savaş stresini azaltmak veya erkekleri savaşa cesaretlendirmek için hazırlandığı düşünülen klip, büyük ilgi gördü. Sözleri bir kasabada müzik okulu müdürü olan Natalya Falion tarafından yazılan şarkının klipinde ise Ternopil bölgesindeki ‘Zabava’ folklor ekibi üyeleri oynadı.

YUNUS ERDOĞDU | SİMFEROPOL – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]